Om den amerikanska TV-serien American Horror Story

säsong. TV-serien är skapad av Brad Falchuk och Ryan Murphy, och har bland annat Jessica Lange i en av huvudrollerna. I denna serie handlar det om skräck genren, och vi ska bli avskyvärt rädda för dess intrig och mörka historier, och tillfälligtvis ett och annat blodbad.

Det är svårt att förstå om Brad Falchuk och Ryan Murphy verkligen är fans av skräck genren, eller bara vill få oss att reagera på något som är så creepy och freaky och totalt sinnessjukt och bara med detta vill skapa en tittarstorm som klamrar sig fast vid tv-rutorna. Hur det är med detta får vi nog aldrig ett svar på. Dock har denna tv-serie hållit i fem säsonger, och det borde ju tala för att den fungerar. Med ett betyg på 8.4 av 10 möjliga i International Movie Database så säger ju också det en hel del.

Vem vill verkligen se denna sjuka blandning av mästerlig TV-konst?

Ja, uppenbarligen är det många. Inklusive mig. Jag tittar gärna på denna serie, men inte utav anledningen att serien för mig innehåller något som jag kan relatera till. Det tror jag i ärlighetens namn ingen kan säga med gott samvete, förutom massmördare och människor isolerade från all verklighet.

I vilket fall så är vi tydligen alla dragna till den overkliga och bisarra scenen när det gäller tv-underhållning, och så även gällande denna serie. Visst har den ett underhållningsvärde, men den är definitivt inte något för människor som inte kan skapa en fantasivärld kring dessa berättelser. För alla andra är den dock värd att se. Just nu pågår den femte säsongen, och det är väl egentligen bara att hoppa in, om du nu inte måste ha koll på allt som hänt i denna förunderliga värld dess skapare verkar leva i.

This entry was posted in Nytt by .