Nu vaknar snart alla svenska Bob Dylan fans till musiken av en ny skiva

Bob Dylan, ett mysterium för många. En del förbryllas av denna musiker som genom decennier skickat oss in i de mest skilda världar och genre inom musikens värld. Vem Bob Dylan egentligen är kan vara väldigt svårt att beskriva på ett, för alla, förståeligt sätt.

Att han föddes med namnet Robert Allen Zimmerman i Duluth, Minnesota 1941, USA är inte till mycket hjälp för att förklara detta fenomen för många, eller babblande fåntratt för en del. Oavsett vad vi nu har för åsikt, så går det inte att bortse från fakta. Bob Dylan är ett musikaliskt geni som överlevt förändringar i vår musikaliska värld under decennier av tid.

Bob Dylan har levererat musik till sina många trogna fans under en tid av 50 år. Detta gör denna musikaliska levande legend inom musikhistoria till en av de största genom tiderna.

Nu kommer det ut ett nytt album med Bob Dylan. Albumet har fått namnet ”The Basement Tapes Raw: The Bootleg Series” och innehåller aldrig släppt material, tidigare låtar tillsammans med remixar och alternativa versioner av tidigare material.

Bob Dylan, en kunnig musiker med gott om verktyg i lådan

Bob Dylan började sin karriär med att vara en upptäckare som slår ifrån sig all form av upprepning, och genom sin färd från sin lilla hemstad till storstadens heta puls, snabbt utvecklas till en fullfjädrad internationellt erkänd musiker. Under årens lopp har hans hela existens verkat skifta i olika nyanser, så också hans musik. Bob Dylans musik har dock i mång och mycket varit relaterat till politiska tendenser och rörelser, som har beskrivits med beundransvärd förmåga under hans långa artistkarriär. Det nya albumet från Bob Dylan ” The Basement Tapes Raw: The Bootleg Series” innehåller delar från alla hans variationer i sitt artisteri.

Bob Dylans nya album kan du hitta på genom att klicka här. Ett prisvärt stycke musikhistoria med karaktär som är väl värt sig pris.

This entry was posted in Nytt by .