Nu finns Grand Theft Auto 5 (GTA 5) till Xbox One och PS 4

Grand Theft Auto, är ett otroligt långlivat och populärt dataspel inom öppen värld kategorin. Rockstar Games har skapade för länge sedan detta fantastiska spel, som bara blivit bättre och bättre. Mera innehållsrikt än tidigare, och med modern teknik för både grafik och spelkänsla så har nu GTA 5 kommit ut till Xbox One och Playstation 4. Det femte spelet i denna populära serie. Nu populärare än någonsin.

GTA-serien är ett spel i pc och spelkonsol världen som har genomlevt alla tänkbara förändringar i programmeringsteknik och grafikutveckling. I alla hänseenden så har Rockstar Games lyckats uppdatera detta populära spel med alla de nya funktioner, förändringar i innehåll och uppgifter samt enastående grafik. Grattis, Rockstar Games. Ni har verkligen gett detta spel allt det har behövt för att överleva på spelmarknaden.

Detta är Grand Theft Auto (GTA), för de som ännu inte vet

I GTA-serien är det genomgående konceptet att utföra uppdrag inom den kriminella världen för högre stående bossar, och ge sig själv en högre rang i maktsfären samtidigt som du ska klara dig undan både polis, attacker och attentat från organisationer och grupper som kämpar om makten på stadens gator.

Detta är nytt i GTA 5 för Xbox One och Playstation 4

I GTA 5 får du känna tre mycket olika brottslingar i den kriminella världen som sätter allt på spel för att komma över så mycket som möjligt av makt och pengar. Ny miljö med den nya staden Los Santos och Blaine County. Bättre rendering och högre upplösning på spelet ger ett kraftfullare spel värde. Förutom det så tillkommer det nya vapen, nya fordon och tillhörande aktiviteter. Helt enkelt en underbar modernisering och utökning av ett spel som redan älskas av många. För övrigt så kommer även spelet under början av nästa år även att släppas för alla PC-användare.

Mer om GTA 5 för Xbox One och Playstation 4 hittar du här.

This entry was posted in Nytt by .