Alien Isolation – Ett TV spel med samma tema som Alien-filmerna

Som nytt spel i Alien-serien, så är Alien Isolation tillbaka till att handla om Alien-filmerna. Nu kommer kanske det bästa spelet någonsin i Alien-serien. Nu knallar du inte längre omkring som Ellen Ripley. Nu heter du Amanda. Amanda Ripley, är Ellen´s dotter, som för femton är sedan mystiskt förlorade sin mor, Ellen, då hon handlöst föll genom rymden in i rymdstationen Sevastopol. Nu har hon kommit för att lösa gåtan om sin mors försvinnande.

Amanda kommer, i ett spel med senaste teknologi vad gäller grafik och AI, få gå igenom en skrämmande resa för att finna svar på den gåta som plågat henne under många år. Ska Amanda finna svaret på gåtan? Det kan bara du se till, genom att greppa ditt exemplar av Alien Isolation.

Alien Isolation finns till PC, PS4, Xbox One och Xbox 360. Här kommer du inte undan på något sätt. Alien Isolation finns till en spelkonsol nära dig. I ditt hem. Direkt från TV fåtöljen kan du styra Amanda Ripley och se till att hennes resa, de saker hon råkar ut för, och att finna svaret på gåtan går som en dans.

Var finns Ellen Ripley? Är hon död, eller bara försvunnen? Tillfångatagen eller har hon helt enkelt blivit drottning i Alienriket? Bara du kan ta reda på det. Spelet finns att köpa i en spelbutik i din närhet. Ta kampen till ditt hem. Med en grafik, och AI tillsammans med kanske den bästa storyn någonsin kommer detta spel att ge dig många underhållande timmar.

This entry was posted in Nytt by .